Шлюз Aqara Hub E1

Більше зображень

Шлюз Aqara Hub E1
SKU: 922875
OR
Тип виявлення: Вібрація, Рух, Затоплення, Якість повітря, Відкриття дверей/вікон; Живлення: Дротове; Призначення: У приміщенні; Smart-управління: Є; Робоча вологість, %: 95 %; Колір: Білий
Опис

Details

Універсальний формат

Використовуйте шлюз Aqara Hub E1 разом із голосовими помічниками. Спростіть керування системою розумного будинку до максимуму. Підтримує хаби Aqara Home, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTT, Apple HomeKit. Вибір за вами!

Контроль у будь-якому місці

Де б ви не знаходилися, можливість контролювати всю систему віддалено суттєво полегшує взаємодію та забезпечує безпеку. Бути в курсі, вчасно реагувати, налаштовувати параметри під себе – немає нічого простішого з доступом до мобільного застосунку.

Фото 2 Aqara Hub E1

До 128 пристроїв у мережі

Такий маленький і потужний хаб Aqara Hub E1 здатний взаємодіяти відразу з 128 пристроями Aqara. Технологія Zigbee 3.0 забезпечує стабільне з'єднання. "Мозок" вашої системи розумного будинку працює бездоганно.

Фото 3 Aqara Hub E1

Адаптований під USB-пристрої

Оптимізація під стандарт USB-A дозволила підключити до хаба масу класичних пристроїв, що використовуються в побуті: роутер, подовжувач, блок живлення. За рахунок зміни кута нахилу до 210° ви зможете розмістити кабель, не пошкодивши його та не завадивши іншим пристроям.

Фото 4 Aqara Hub E1

Використовуйте з'єднання Wi-Fi

Перевагою шлюзу даної моделі стала підтримка не лише мережі Zigbee, а й можливість підключення до Wi-Fi 2.4 ГГц. При цьому робота кожного гаджету та девайсу інтернет-мережі буде стабільною і без помилок. Отримайте більше, ніж розраховували.

Фото 5 Aqara Hub E1
Фото 6 Aqara Hub E1

Датчик витоку води

Aqara Hub E1 працює з датчиками, що відстежують витоки води, тим самим забезпечуючи повну безпеку для вас та сусідів. При їх виявленні ви відразу ж отримаєте повідомлення, після чого можна буде поінформувати інших і забезпечити автоматизоване перекриття води. Не дайте дрібниці зіпсувати ваше життя.

Режим роботи ролетів

Підключивши до системи привод для ролетів, ви можете оптимізувати його роботу під свої потреби. Один із варіантів використання – режимний формат (наприклад, відкриття вранці лише у будні). Або ж орієнтація на ваше місце розташування. Виключіть передчасне пробудження у вихідні!

Фото 7 Aqara Hub E1

Управління освітленням

Повністю автоматизований функціонал, при якому світло подається при вході в кімнату і вимикається при виході. І не потрібно натискати на кнопки – система сама знає, як вам позбутися зайвих дій. Бажаєте більшого? Використовуйте голосові команди, зрозумілі хабу із півслова.

Фото 8 Aqara Hub E1
Характеристики
Додатково Протоколи зв'язку: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 ГГц
Індикація: світлодіодна
Загальна споживана потужність: 2,5 Вт (макс.)
Галузь застосування У приміщенні
Подключение Дротове
Smart-управління Є
Диапазон рабочих температур -10°С…+40°С
Габарити 30 х 108 х 8 мм
Колір Білий
Комплектація Контролер управління
Інструкція
Гарантійний талон
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"