Електросамокат Ninebot C2 PRO E Синій (AA.10.04.02.0013)

Більше зображень

Електросамокат Ninebot C2 PRO E Синій (AA.10.04.02.0013)
SKU: 996327
OR
Опис

Details

Яскраві враження від кожної поїздки

Електросамокат Ninebot C2 PRO створювався спеціально для дітей та підлітків: стильний модний дизайн, складна полегшена конструкція, можливість розвивати швидкість до 16 км/год та супер-надійна гальмівна система перетворюють самокат на ідеальний транспорт для дітлахів віком від 6 до 14 років. А яскраве підсвічування та вбудований Bluetooth динамік створюють атмосферу веселощів на будь-якій прогулянці.

Легко підлаштовується під зростання користувача

Електросамокат Ninebot C2 PRO росте разом із вашою дитиною. Завдяки регульованому по висоті керму самокат залишиться актуальним транспортом на кілька років. Три положення висоти 885/960/1035 мм допоможуть почуватися комфортно дітям зростом від 115 до 170 см. А завдяки тому, що кермо регулюється дуже легко, самокатом можуть користуватися друзі та подруги, брати та сестри різного зросту та віку.

Фото 2 Ninebot C2 PRO
Фото 3 Ninebot C2 PRO

Різнокольоровий настрій

Основа самокату яскраво освітлена за допомогою RGB підсвічування з підтримкою 256 кольорів, при цьому світлові ефекти змінюються разом із зміною швидкості поїздки. Bluetooth динамік надає прогулянці потрібний ритм. Стильний дизайн із яскравими акцентами допоможе кожному підлітку почуватися унікальним.

Перевірена надійність

Оскільки дитяча безпека – це пріоритет номер один для Ninebot, самокат C2 PRO, перш ніж потрапити на ринок, пройшов ряд професійних тестів на надійність, витривалість та зносостійкість. Нетоксичні матеріали, продуманий до деталей дизайн без гострих кутів та виступів роблять самокат безпечним та зручним транспортним засобом, для більшої надійності його корпус має захист стандарту IPX4, акумулятор захищений за стандартом IPX6.

Все під контролем

Дізнатися швидкість, режим пересування або поточний ресурс батареї можна, подивившись на світлодіодну панель приладів, вбудовану в кермо.

Фото 5 Ninebot C2 PRO
Фото 6 Ninebot C2 PRO

3 режими поїздки

Нехай ваша дитина вибере той режим, у якому їй буде максимально комфортно. Стандартний режим зі швидкістю до 12 км/год. ідеально підходить для перших поїздок. Спортивний режим зі швидкістю до 16 км/год. сподобається досвідченим користувачам. У режимі підтримки потужності не потрібно користуватися ручкою газу, самокат їде з постійною швидкістю обмеженою 16 км/год.

Веселі поїздки без обмежень

Безщітковий двигун потужністю 150 Вт гарантує дальність поїздки до 17 км та забезпечує максимальну швидкість пересування 16 км/год. А це означає – веселі пригоди на свіжому повітрі для вас та ваших друзів.

Фото 7 Ninebot C2 PRO
Фото 8 Ninebot C2 PRO

Комфортна та безпечна поїздка

Порожнисті всередині 7-дюймові шини шириною 1.6 дюйма не вимагають додаткового обслуговування, не бояться проколів та пошкоджень. Вони м'яко котяться, відмінно поглинають удари та легко долають дефекти дорожнього покриття.

Надійні гальма

Високоефективне механічне барабанне гальмо забезпечує точне і м'яке спрацьовування на будь-якій трасі. Гальмо спрацьовує навіть при легкому натисканні, що підходить для маленької дитячої ручки.

Фото 9 Ninebot C2 PRO
Фото 10 Ninebot C2 PRO

Управління без зусиль

Ручка газу спеціально розташована під великим пальцем, щоб навіть водій-початківець зміг легко розібратися в управлінні і отримувати задоволення від їзди. Незначний опір, який змінюється в залежності від режиму їзди, забезпечує більш точний контроль. Зручні ручки з термопластикової гуми з рельєфним малюнком гарантують надійний хват та комфортне керування.

Скласти легше легкого

Електросамокат Ninebot C2 PRO має складну конструкцію, завдяки чому він легко поміщається в багажнику автомобіля, а також не вимагає багато місця для зберігання вдома. Складається та розкладається самокат одним простим рухом. Завдяки легкій вазі, всього 10.5 кг, його легко переносити сходами або перевозити в ліфті.

Фото 11 Ninebot C2 PRO

Діти розважаються, батьки відпочивають

Адже електросамокат Ninebot C2 PRO надає таку можливість. У фірмовому додатку Segway-Ninebot батьки можуть встановити максимально допустиму швидкість поїздки, щоб не перейматися своєю дитиною. У разі перевищення ліміту швидкості на смартфон прийде застережливий звуковий сигнал.

Характеристики
Вiкова група Дитячий
Максимальна швидкість 16 км/год
Діаметр коліс 7"
Кiлькiсть колiс 2
Запас ходу до 17.000000
Максимальне навантаження 50 кг
Особливості Bluetooth-колонка, Водонепроникність, Вологозахист, Дисплей, Додаток iOS/Android, Підсвітлення, Складна конструкція
Потужність двигуна 150 Вт
Час повної зарядки 4 год
Вага 10.7 кг
Додатково Водонепроникність: IPX4
Батарея: 108 Втг (5000 мАг)
Гальма: задні барабанні гальма
Розміри 910 x 400 x 1035 мм
Колір Синій, Чорний
Комплектація Електросамокат
Зарядний пристрій
Керівництво
Гарантійний талон
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"