Навушники 1MORE SonoFlow SE (HC306) Black

Більше зображень

Навушники 1MORE SonoFlow SE (HC306) Black
SKU: 1033257
OR
Опис

Details

Ідеальний баланс звуку та комфорту

Бездротові повнорозмірні навушники 1MORE SonoFlow SE з 40-міліметровими динамічними драйверами з DLS діафрагмою, продуманою ергономікою для тривалого носіння та ємною батареєю забезпечують потужне кришталево чисте звучання та максимальний комфорт протягом цілого дня прослуховування. Завдяки функції зниження шумів та чутливому мікрофону ви зможете спілкуватися навіть у шумній обстановці.

Чудовий звук

Навушники 1MORE SonoFlow SE з високою точністю відтворює потужні баси та кристально чисті середні та високі звуки, забезпечуючи повне занурення у музику. 40-міліметрові динамічні драйвери з композитною діафрагмою DLS спеціально налаштовані для більш точного та детального відтворення аудіо у широкому діапазоні частот.

Інтелектуальне шумозаглушення QuietMax

Запатентована технологія активного шумоподавлення QuietMax, доповнена унікальним акустичним дизайном, гарантує повне занурення у прослуховування навіть у дуже галасливому місці. Якщо ви хочете бути в курсі того, що відбувається навколо, вибирайте режим прозорості, при якому вам буде легше реагувати на оточення.

Більше музики – менше підзарядки

Повністю заряджені навушники з відключеним шумозаглушенням працюють без підзарядки до 70 годин, з включеним шумозаглушенням цей час обмежено 50 годинами - це один із найкращих показників по галузі. А за допомогою швидкого заряджання ви зможете забезпечити до 5 годин відтворення всього за 5 хвилин на підзарядці.

Фото 1 1MORE SonoFlow SE

Чисте звучання вашого голосу

Чутливий мікрофон гарантує, що всі ваші слова будуть почуті. Мікрофон вловлює та підсилює звуки вашого голосу, зменшуючи зовнішні шуми. Тому ви зможете вести діалог і в дуже галасливому місці, і на вулиці у вітряну погоду.

Зручна ергономіка для тривалого носіння

Регульоване оголов'я з металевими вставками відрізняється легкістю, гнучкістю та збільшеною міцністю. Великі пружні амбушури з м'якої протеїнової шкіри забезпечують оптимальну ізоляцію від зовнішніх звуків, щільно прилягають до вух, не викликаючи при цьому дискомфорту. Ви забудете про навушники 1MORE SonoFlow SE і зможете повністю зосередитися на прослуховуванні та спілкуванні.

Характеристики
Код виробника
Тип навушників Повнорозмірні
Тип підключення Бездротове
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Наголов'я
Материал амбушюр Шкірзам
Тип излучателя Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості З регулятором гучності, Управління треками, Швидка зарядка
Керування Голосове керування
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Опір навушників 32 Ом
Вага, г 240 г
Додатково Місткість акумулятора: 720 мАг
Час зарядки: 80 хвилин
Час роботи при повній зарядці (з вимкненим шумозаглушенням): 70 годин
Час роботи при повній зарядці (ANC увімкнено): 50 годин
Радіус дії: 10 м
Колір Чорний
Комплектація Навушники
Кабель для заряджання
Керівництво
Гарантія
Гарантійний термін 36 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"