Навушники QCY H2 Pro Black

Більше зображень

Навушники QCY H2 Pro Black
SKU: 1033269
OR
Опис

Details

Неперевершена якість звуку

Навушники QCY H2 Pro мають потужні 40-мм динаміки з функцією Extra Bass. Батарея забезпечує 60 годин заряду. Підключення AUX-кабелю дозволить забути про підзарядку та обмеження робочого часу. Багатоточкове з'єднання на базі Bluetooth 5.3 дає можливість підключитися до кількох девайсів. Шумопридушення ENC під час дзвінків робить ваш голос кришталево чистим. Кастомізація налаштувань у програмі адаптує параметри під ваші уподобання.

Найчистіші високі частоти

В основі техніки лежать динаміки діаметром 40 мм із титановим покриттям. Вони дозволяють підвищити роздільну здатність звуку у верхньому діапазоні та покращити деталізацію. Високі частоти звучать ясно і прозоро, що робить аудіо приємним і м'яким навіть за високої гучності.

Фото 2 QCY H2 Pro

Режим Extra Bass

Користувачі можуть легко посилити нижні частоти, натиснувши лише одну кнопку. Це особливо корисно для меломанів, які цінують насичені та глибокі басові лінії. Режим додає енергії до звучання, створюючи круту атмосферу під час прослуховування.

Фото 4 QCY H2 Pro

60 годин безперервного використання

Якісний акумулятор забезпечує навушникам QCY H2 Pro роботу від одного заряду протягом приголомшливих 60 годин. Такий рівень автономності забезпечує користувачів тривалим періодом прослуховування без необхідності частого заряджання – до 1 тижня у звичайному режимі використання. Це зручно для тих, хто активно подорожує або довго перебуває в дорозі, де доступ до зарядного пристрою може бути обмежений.

Жодного тиску

Модель спроєктована з максимальним комфортом, який вона дарує протягом тривалого використання. Амбушюри мають ергономічну форму і лягають під кутом 17.5°, що забезпечує ідеальне прилягання до контурів вушної раковини. Підкладка з м'якого поліуретану створює приємне відчуття та запобігає дискомфорту при довгому носінні.

Фото 5 QCY H2 Pro

Робота з кількома пристроями

Технологія багатоточкового з'єднання дозволяє навушникам легко сполучатися з декількома девайсами одночасно. Це зручно, якщо ви хочете слухати музику відразу з кількох джерел. Або коли не хочеться відволікатися від гри на ноутбуці та перейматися перемиканням – техніка завжди запропонує перехід на пріоритетне джерело сигналу.

Фото 6 QCY H2 Pro
Фото 7 QCY H2 Pro

Звук без затримок

Завдяки використанню Bluetooth 5.3 навушники QCY H2 Pro забезпечують високу швидкість передачі даних та супернизку затримку 0.068 секунд. Це особливо важливо для геймерських сесій, де навіть найменша затримка звуку може вплинути на ігровий досвід та шанс досягнення перемоги.

Чиста мова без перешкод

Технологія ENC використовується для забезпечення чистого та чіткого мовлення під час дзвінків. Вона допомагає усунути небажані звуки із навколишнього середовища, що дозволить вашому голосу звучати чітко та зрозуміло. Це особливо корисно, коли переговори ведуться при шумі вуличного натовпу або у жвавому офісі.

Фото 8 QCY H2 Pro
Характеристики
Код виробника
Тип навушників Повнорозмірні
Тип підключення Бездротове, Дротове
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Без дод. кріплень
Тип излучателя Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості З'ємний кабель, Управління треками
Керування Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Діапазон частот навушників 20 - 20000 Гц
Опір навушників 32 Ом
Чутливість навушників 96 дБ
Вага, г 220 г
Додатково Місткість акумулятора: 400 мАг
Час автономної роботи: до 60 годин
Час зарядки акумулятора (навушники): 2 г
Колір Чорний
Комплектація Навушники
Інструкція
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"