Навушники QCY T13 ANC Black

Більше зображень

Навушники QCY T13 ANC Black
SKU: 1033272
OR
Опис

Details

Новий рівень звучання від QCY

Бездротові навушники QCY T13 ANC важать настільки мало і мають таку зручну форму, що ви вже за хвилину забудете про них, занурившись у прослуховування музики. Завдяки вдосконаленому ANC з шумопридушенням до 28 дБ ви зможете зосередитися на прослуховуванні навіть у людних і галасливих місцях. А режим прозорості допоможе розмовляти, не знімаючи навушників. Підтримка Bluetooth 5.3 забезпечує високу якість зв'язку та знижує енергоспоживання. Тому вам гарантовано до 30 годин автономної роботи.

Фото 1 QCY T13 ANC
Фото 2 QCY T13 ANC

Музика та нічого зайвого

Удосконалена технологія ANC забезпечує зменшення шуму до 28 дБ, тому ніщо не відволікатиме вас від прослуховування. І навіть на людній вулиці ви зможете насолоджуватися улюбленою музикою та не відволікатися на шум.

Режим прозорості

Спілкуйтеся з оточенням, не знімаючи навушників та не припиняючи прослуховування. У режимі прозорості ви зможете чути, що відбувається навколо, і зможете підтримувати спілкування, залишаючись у навушниках.

Фото 4 QCY T13 ANC

Музика звучить за вашими правилами

У фірмовому додатку QCY АРР ви зможете персоніфікувати параметри звучання та шумозаглушення, стежити за рівнем заряду та багато іншого. Легко перемикайтеся між режимами та налаштуваннями в інтуїтивному застосунку.

Комфортне спілкування

Інтелектуальний алгоритм шумозаглушення ENC ефективно гасить зовнішні шуми, а чотири вбудовані мікрофони виділяють і підсилюють ваш голос, щоб ви могли вільно спілкуватися по телефону, ніби спілкування відбувається наживо.

Фото 5 QCY T13 ANC
Фото 6 QCY T13 ANC

Пориви вітру не перешкода спілкуванню

Завдяки професійній технології шумоподавлення та спеціальній формі навушників з вивіреним розташуванням мікрофона навіть пориви вітру до 18 км/год не завадять вам під час розмови.

Відмінна якість звуку

10-мм динамічний драйвер та мембрана з композитного матеріалу створюють професійні аудіоефекти. Завдяки унікальній конфігурації QCY відтворюють чисті та яскраві високі частоти, а також посилюють потужність басів, щоб будь-яка музика, від джазу до класики, мала приголомшливе звучання.

Просунутий дизайн

Спеціальна форма та полегшена конструкція дозволяють носити навушники багато годин поспіль і не відчувати втоми. М'які вкладиші щільно розташовуються у вусі і не створюють тиск у вушному каналі або дискомфорту.

Технологія Bluetooth 5.3

Завдяки передовій технології бездротового зв'язку Bluetooth 5.3 навушники легко з'єднуються зі смартфоном та транслюють чіткий сигнал без спотворень та затримок. Bluetooth 5.3 має кращу сумісність і збільшену швидкість підключення: варто тільки вийняти навушники з кейсу, і вони автоматично підключаться до вашого смартфону. А ще вам забезпечено наднизьку затримку до 75 мс, що буде перевагою в будь-якій динамічній грі.

Фото 9 QCY T13 ANC
Фото 10 QCY T13 ANC

Ще більше музики

Тільки ви вирішуєте, скільки вам потрібно музики. Повного заряду навушників вистачить на 7 годин відтворення. Якщо до цього додати заряд кейсу, можна сміливо розраховувати на 30 годин музики з вимкненим ANC і до 24 годин з включеним ANC, а це сотні хітів нон-стоп.

Повний контроль простим дотиком

Торкніться раз/два/три до правого або лівого навушника, щоб отримати бажане. Відповідайте на вхідні дзвінки, завершуйте розмову, викликайте голосового помічника, змінюйте режим відтворення або ставте музику на паузу, просто доторкнувшись до навушника.

Фото 11 QCY T13 ANC
Характеристики
Код виробника
Тип навушників Вакуумні / Внутрішньоканальні
Тип підключення Бездротове, Бездротове (TWS)
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Без дод. кріплень
Материал амбушюр Силікон
Наявність мікрофона Є
Особливості Управління треками, Управління через додаток
Керування Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Діапазон частот навушників 20 - 20 000 Гц
Опір навушників 32 Ом
Чутливість навушників 108 дБ
Вага, г 6.34 г
Додатково Місткість заряду кейса: 380 мАг
Час повної зарядки: 120 хвилин
Колір Чорний
Комплектація Навушники
Зарядний кейс
Зарядний кабель Type-C
Інструкція
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"