Навушники QCY T19 (BH21QT19A) Black

Більше зображень

Навушники QCY T19 (BH21QT19A) Black
SKU: 1033265
OR
Опис

Details

QCY задає нові стандарти звучання

Бездротові навушники QCY T19 дарують до 30 годин яскравого та потужного звучання. Яскравий насичений звук HiFi дозволить вам насолоджуватися улюбленими хітами в чудовій якості. М'яке та точне сенсорне керування дає можливість простими дотиками керувати дзвінками та музикою. Завдяки вдосконаленій технології ENC ви зможете спілкуватися навіть у шумній обстановці, а Bluetooth 5.1 забезпечує мінімальну затримку та надточну синхронізацію аудіо та відеоряду.

Фото 1 QCY T19
Фото 2 QCY T19

Інтуїтивне керування

Зручне сенсорне керування дозволяє керувати роботою QCY T19 за допомогою простих торкань. Дотиком до навушника можна вибрати трек, встановити музику на паузу, відповісти на вхідний дзвінок, активувати голосового помічника або вибрати режим низької затримки для перегляду відео.

Миттєве підключення

Підтвердіть перше підключення QCY T19 до смартфону, натиснувши на спливаюче вікно на екрані смартфона. Наступного разу варто вийняти навушники з кейсу, і вони самостійно підключатися до девайсу і будуть готові до використання за пару секунд.

Фото 3 QCY T19
Фото 4 QCY T19

Більше можливостей персоніфікації у додатку

Налаштуйте звук та керування QCY T19 відповідно до ваших уподобань у фірмовому додатку QCY АРР. Тут ви зможете активувати унікальні функції, відрегулювати якість звучання, вибрати режим відтворення та багато іншого.

Відео та аудіо – єдине ціле

У режимі мінімальної затримки звуку відбувається точна синхронізація відео та аудіо ряду, завдяки чому звук у навушниках точно відповідає зображенню на екрані. Тепер улюблені фільми та динамічні ігри виглядають максимально реалістично.

Фото 5 QCY T19
Фото 6 QCY T19

Чисто сказано

Завдяки масиву з чотирьох мікрофонів та просунутій технології шумоподавлення ENC ви зможете продовжити розмову по телефону навіть у шумній обстановці. Мікрофони вловлюють ваш голос, унікальний алгоритм посилює його звучання та блокує навколишні звуки, щоб кожне слово діалогу було почуте співрозмовниками.

Оглушальний звук

Навушники QCY T19 оснащені вбудованими динамічними 10 мм драйверами, які забезпечують звучання HiFi і відтворюють потужні і чисті звуки в широкому діапазоні частот. Навушники подарують вам нове звучання навіть добре знайомих композицій.

Фото 7 QCY T19
Фото 8 QCY T19

До 30 годин музики

На одному повному заряді навушники QCY T19 здатні відтворювати музику до 7.5 години, з урахуванням ресурсу зарядного кейсу час автономної роботи зростає до 30 годин, а це означає, що ви зможете подивитися до 15 фільмів або прослухати понад 400 треків, не вдаючись до зарядки від мережі.

Легкість та комфорт при носінні

Навушники QCY T19 не відчуваються у вусі і дозволяють вести звичайний спосіб життя, будь то робота в офісі або тренування на свіжому повітрі. Завдяки оновленому дизайну та спеціальній формі вкладишів вам забезпечена оптимальна посадка для комфорту при носінні та максимально чистої та точної трансляції звуку.

Фото 9 QCY T19
Характеристики
Код виробника
Тип навушників Вакуумні / Внутрішньоканальні
Тип підключення Бездротове (TWS)
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Без дод. кріплень
Материал амбушюр Силікон
Тип излучателя Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості З регулятором гучності, Управління треками
Керування Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Додатково Ємність акумулятора: 380 мАг
Час роботи: 4.5 годин розмов, 7 годин музики
Радіус дії: 10 м
Колір Чорний
Комплектація Навушники
Кейс
Зарядний кабель
Додаткові амбушури
Керівництво
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"