Навушники Redmi Buds 4 Active (BHR8000GL) White

Більше зображень

Навушники Redmi Buds 4 Active (BHR8000GL) White
SKU: 1027041
OR
Опис

Details

Фото 1 Redmi Buds 4 Active

Redmi: найкращі навушники на кожен день

Бездротові навушники Redmi Buds 4 Active гарантують вам до 28 годин яскравого звучання та чистого спілкування. 12-міліметрові динаміки, налаштовані професіоналами Xiaomi Acoustic Lab, забезпечують глибоке звучання з посиленими басами. Технологія шумозаглушення дозволяє спілкуватися в шумній обстановці. Підтримка Bluetooth 5.3 гарантує покращену передачу звуку з мінімальними втратами та спотвореннями. Швидка зарядка лише за 10 хвилин заряджає батарею на 2 години роботи.

Чудовий звук

Навушники Redmi Buds 4 Active оснащені 12-міліметровими динамічними драйверами, що налаштовані в лабораторії Xiaomi Acoustic Lab, які забезпечують неймовірно потужне і деталізоване звучання. Професійні налаштування дозволяють отримати максимально чисту частотну характеристику, глибокі баси та яскравіший вокал.

Фото 2 Redmi Buds 4 Active
Фото 3 Redmi Buds 4 Active

Чіткий голос під час спілкування

Кожен навушник оснащений високочутливим мікрофоном, який точно розпізнає та вловлює ваш голос. Унікальний алгоритм розпізнавання голосу посилює його чіткість, зменшує зовнішні шуми, щоб ви могли спілкуватися в навушниках без перешкод у будь-якому галасливому місці.

До 28 годин музики

Насолоджуйтесь музикою вдень та вночі та в будь-якому місці. На одному повному заряді навушники Redmi Buds 4 Active здатні відтворювати музику до 5 годин, з урахуванням ресурсу зарядного кейсу час автономної роботи зростає до 28 годин, а це один із найкращих показників у галузі. Несподівано закінчився заряд? Усього 10 хвилин підзарядки – і у вас у запасі ще до 110 хвилин відтворення.

Фото 4 Redmi Buds 4 Active
Фото 5 Redmi Buds 4 Active

Стабільне підключення через Bluetooth

Підтримка сучасного стандарту бездротового зв'язку Bluetooth 5.3 знижує енергоспоживання для збільшення автономності, покращує стабільність сигналу, забезпечуючи бездротову передачу даних на високій швидкості.

Ідеальна синхронізація з грою

Використання протоколу Bluetooth 5.3 у режимі низької затримки забезпечує мінімальну затримку звуку та практично повну синхронізацію аудіо та відеоряду, завдяки чому будь-яка ваша гра буде виглядати максимально реалістичною та динамічною.

Фото 6 Redmi Buds 4 Active
Фото 7 Redmi Buds 4 Active

Інтуїтивне керування

Простим дотиком або натисканням можна вибрати трек, встановити музику на паузу, відповісти на вхідний дзвінок або активувати режим низької затримки.

Все, що потрібно – відкрити кейс

Redmi Buds 4 Active відображаються на екрані вашого смартфона або планшета, лише ви відкриєте кришку кейсу. Підтвердіть підключення простим натисканням та одразу переходьте до прослуховування.

Фото 8 Redmi Buds 4 Active
Фото 9 Redmi Buds 4 Active

Ваш компаньйон у будь-якій ситуації

Стандарт захисту корпусу IPХ4 гарантує, що ваші навушники не бояться поту чи поганої погоди. Redmi Buds 4 Active складуть вам компанію на пробіжці, у тренажерному залі та скрізь, куди ви попрямуєте.

Навушники звучать так, як ви любите

У фірмовому застосунку Xiaomi Earbuds ви зможете персоналізувати звучання Redmi Buds 4 Active залежно від особистих уподобань. Керуйте користувальницькими функціями і тримайте під контролем заряд акумулятора, використовуючи додаток.

Фото 10 Redmi Buds 4 Active
Характеристики
Код виробника
Тип навушників Вакуумні / Внутрішньоканальні
Тип підключення Бездротове, Бездротове (TWS)
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Без дод. кріплень
Материал амбушюр Силікон
Тип излучателя Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості Управління треками, Управління через додаток
Керування Прийняти/відхилити виклик
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Опір навушників 32 Ом
Вага, г 3.6 г
Колір Білий
Комплектація Навушники
Кейс
Інструкція
Гарантійний талон
Гарантійний термін 6 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"