Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR7017GL) Star Wars

Більше зображень

Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR7017GL) Star Wars
SKU: 1040225
OR
Опис

Details

Фото 1 Xiaomi Buds 3 Star Wars

У найкращих традиціях Xiaomi

Навушники Xiaomi Buds 3 Star Wars – це унікальне поєднання крутого дизайну, потужного звуку та витривалої батареї. Техніка, побудована на базі чутливого динаміку, деталізує кожну ноту до рівня Hi-Fi. Студійне калібрування робить діапазон збалансованим. Шумопридушення ANC до 40 дБ дозволить насолодитися чистим звуком. До 32 годин автономної роботи дає кейс.

Дизайн для справжніх фанів

Стилізовані у дусі Star Wars навушники із зображенням штурмовика в характерній чорно-білій гамі привертають увагу. Обтічна форма, покращена посадка вакуумного вкладишу, компактний форм-фактор. Модель не тільки стильна: пластик не схильний до появи подряпин, за рахунок чого тривалий час зберігає бездоганний вигляд.

Фото 2 Xiaomi Buds 3 Star Wars

Скоріше до улюбленого епізоду!

Отримайте справжню насолоду від перегляду разом із деталізованим Hi-Fi звучанням у студійному калібруванні. Просторове позиціонування HRTF зробить вас ефективним у ігровому полі. Bluetooth-підключення, голосові підказки, нагадування про низький заряд батареї – користуватися девайсом стало ще комфортніше.

Прискорене сполучення

Підтримка функції Google Fast Pair дозволить максимально швидко підключити Xiaomi Buds 3 Star Wars до смартфону. Як тільки ви відкриваєте кейс і дістаєте навушники, відбувається з’єднання зі вже знайомим девайсом. Не витрачайте час зайві дії – переходьте до головного.

З любов'ю до деталей

Не тільки зовнішності гарнітури Xiaomi Buds 3 Star Wars було приділено увагу. Автори моделі укомплектували її кабелем, необхідним для зарядки. А приваблива подарункова упаковка у тематичному дизайні зробить сюрприз ще яскравішим.

Фото 5 Xiaomi Buds 3 Star Wars
Характеристики
Код виробника
Тип навушників Вакуумні / Внутрішньоканальні
Тип підключення Бездротове, Бездротове (TWS)
Призначення Для смартфону
Тип кріплення Без дод. кріплень
Материал амбушюр Силікон
Тип излучателя Динамічний
Наявність мікрофона Є
Особливості Управління треками, Управління через додаток, Швидка зарядка
Керування Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик
Інтерфейс провідного підключення USB Type-C
Опір навушників 32 Ом
Колір Білий / Чорний
Комплектація Навушники
Кейс
Зарядний кабель
Інструкція
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"