Реле Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)

Більше зображень

Реле Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)
SKU: 821164
OR
Опис

Details

Модуль подвійного керування

Реле подвійного керування Yeelight Smart Dual Control Module призначене для створення системи розумного будинку, що ефективно функціонує. Воно використовує інструменти віддаленої взаємодії для дистанційного вибору параметрів. Користувач має можливість запланувати включення та вимкнення, вибудувавши графік роботи пристроїв. Для управління використовують спеціалізований мобільний додаток. Підтримка Wi-Fi/BLE відкриває повний доступ до інтелектуальних функцій.

Фото 1 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)

Для системи розумного будинку

Забезпечення роботи системи розумного будинку лягає на представлений модуль у повній мірі. Відтепер розумний функціонал визначає включення та вимкнення девайсів, створюючи зручну оболонку навколо користувача. Побутова техніка та освітлювальні прилади запрацюють ще більш злагоджено, ніж раніше.

Фото 2 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)
Фото 3 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)

Просте управління

Модуль Yeelight Smart Dual Control Module підтримує формат підключення через стандарти Wi-Fi/BLE, що додає до звичайного керування побутовою технікою новий розумний функціонал. Використовуйте голосові помічники, пульт дистанційного керування або додаток на смартфоні – взаємодія з системою буде гранично зручною у будь-якому випадку.

Віддалене управління

Користувач може використовувати дистанційний таймер, завдяки якому буде витрачено набагато менше енергії, ніж зазвичай. Де б ви не знаходилися, активуйте роботу побутової техніки за таймером через програму. Провітрювати кімнату за вашої відсутності по годині на день або включити освітлювальні прилади на певний цикл часу? Без проблем!

Фото 4 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)

Гранична компактність

Модуль подвійного управління має дуже компактні габарити, за рахунок чого він легко знаходить своє місце в розподільній коробці 86 типу або підключається безпосередньо до терміналу пристрою. При цьому користувач не буде змушений займатися заміною діючих розеток і встановлених перемикачів.

Фото 5 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)

Вогнетривка оболонка

Висока якість зовнішньої оболонки досягнута завдяки застосуванню міцних вогнетривких матеріалів PCV0. Yeelight Smart Dual Control Module функціонує безпечно та не створює умов для порушення функціональності усієї системи. При цьому зовнішня частина залишається стильною і лаконічною, а обладнання, що міститься всередині – ефективним і захищеним.

Фото 6 Yeelight Smart Dual Control Module (YLAI002)
Характеристики
Кількість фаз 220 В (1 фаза)
Колір Білий
Додатково Модулі зв'язку: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 4.2
Сумісність ОС: Android 4.4 або iOS 9.0
Комплектація Реле
Інструкція
Гарантійний талон
Навантаження 2.200000
Максимальний струм 10 А
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"