Робот-пилосос RoboRock Q5 Pro Black

Більше зображень

Робот-пилосос RoboRock Q5 Pro Black
SKU: 1005247
OR
Опис

Details

Інновації для простого прибирання

Потужність всмоктування 5500 Па та інтелектуальна навігація роблять RoboRock Q5 Pro одним із найкращих у своїй категорії. Його здатність пилососити та мити шваброю за один прохід економить час та енергію, а щітки DuoRoller™ додатково підвищують ефективність прибирання. Користувач керує девайсом через застосунок та за допомогою голосових помічників Alexa, Google Home або Apple Siri.

Фото 1 RoboRock Q5 Pro Back

Спільне прибирання та миття

Ваш новий помічник здатний одночасно пилососити і мити підлогу, при цьому ефективно вловлюючи дрібний пил. Завдяки знімній конструкції швабри ви завжди зможете підлаштувати техніку під поточні запити, не витративши багато сил. Робот-пилосос RoboRock Q5 Pro дає максимум варіативності для досягнення бездоганних результатів.

Фото 2 RoboRock Q5 Pro Back
Фото 3 RoboRock Q5 Pro Back

Подвійна сила

Щітка DuoRoller™ використовує новітні технології очищення, з якими легко прибрати волосся та шерсть. Вона добре опрацьовує килими та ворсисті покриття, з якими звичайним пилососам важко впоратися. Два ролики знають, як зробити чистою вашу улюблену кімнату, навіть якщо у ній живуть тварини.

Персоналізація через застосунок

Ви зможете автоматизувати прибирання, щоб техніка все робила без втручання. Виберіть час, встановіть режим, призначте локації – і це лише частина того, що доступно користувачеві у зручній програмній оболонці. Додайте до цього можливості голосового управління, сумісного з платформами Amazon, Google та Apple – отримуємо абсолютно новий рівень комфорту побутової рутини.

Фото 4 RoboRock Q5 Pro Back
Фото 5 RoboRock Q5 Pro Back

Контейнер, що збирає навіть довгу шерсть

Робот оснащений вбудованим контейнером для сміття об'ємом 770 мл. Під час прибирання в ньому надійно ізолюється сміття, включно з волоссям та шерстю вихованців. Простий процес вилучення дозволить легко обслуговувати цю частину конструкції.

Розумна та точна навігація

Система PreciSense® LiDAR Navigation створює точні карти вашого приміщення, дозволяючи роботу оптимізувати маршрут пилососу RoboRock Q5 Pro для максимальної ефективності прибирання. Кожна деталь фіксується, щоб робот не витрачав час на ідентифікацію перешкоди – він уже знає, що це та як її обійти.

Фото 6 RoboRock Q5 Pro Back
Фото 7 RoboRock Q5 Pro Back

Запас робочого часу

З акумулятором ємністю 5200 мАг девайс здатний працювати до 4 годин без перерви. У такий спосіб забезпечується безперебійне прибирання навіть найбільших приміщень. Техніка не змушена перериватися на паузи для заряджання і легко впорається із завданням з першої проходки.

Характеристики
Тип Робот-пилосос
Тип уборки Волога, Суха
Площадь уборки 350.000000
Объем пылесборника 0.770000
Покрытия Ворсистий килим, Дерево, Кахель, Ковролін, Лінолеум, Ламінат, Паркет, Плитка
Тип аккумулятора Li-Ion (літій-іонний)
Емкость аккумулятора 5.200000
Время работы на одном заряде 240.000000
Управление Smart-управління
Функции Працює з Alexa, Google Home та Apple Siri
Підтримка 3D-картографії
Багаторівневе картографування
Графік прибирання
Навігація PreciSense LiDAR
Насадки Щітка DuoRoller
Мощность вcасывания 5500.000000
Додатково Колеса та щітки ScratchSafe
Бак для води: 180 мл
Колір Чорний
Габарити 44.3 x 39.2 x 13.4 см (в упаковці)
Вага 5.46 кг (в упаковці)
Комплектація Робот-пилосос Q5 Pro
Резервуар для води
Тканина для швабри
Зарядна станція
Силовий кабель
Інструкція
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"