ZTE BLADE A51 lite 2/32 GB Green

Більше зображень

ZTE BLADE A51 lite 2/32 GB Green
SKU: 875801
OR
Діагональ екрану: 6.09"; Тип екрану: IPS; Камера: 13 Мп + 5 Мп; Процесор: Spreadtrum SC9863A; Ємність акумулятора: 3200 MAh; Стандарт захисту: Без захисту; Матеріал корпуса: Пластик; Кількість sim-карт: 2 SIM; Стандарти зв'язку: GSM, 3G, 4G (LTE); Бездротові технології: Wi-Fi, GPS, ГЛОНАСС, Bluetooth, FM - радіо
Опис

Details

Оптимальне співвідношення сторін

Смартфон ZTE BLADE A51 lite є максимально комфортним для щоденного використання. Модель має діагональ 6,088 дюймів, завдяки чому ви будете детально бачити всі нюанси зображень, навіть якщо вони мають низьку роздільну здатність. Співвідношення сторін 19,5:9 – актуальний тренд, що забезпечує максимальну зручність для утримання девайса в одній руці або в обох долонях. Роздільна здатність HD+ – це насиченість відтінків, деталізація фото та відео з бездоганною чіткістю картинки.

Фото 1 ZTE BLADE A51 lite
Фото 2 ZTE BLADE A51 lite

Продуманість дизайну

Нічого не відволікатиме користувача від повноцінного занурення в контент. Виріз під камеру у верхній частині екрана практично непомітний. Він виглядає, як мініатюрна крапля води. Екран ідеально підійде для уважного читання, цікавої роботи з програмами або перегляду захоплюючого фільму. Лаконічний дизайн – беззаперечна перевага смартфона ZTE BLADE A51 lite.

Будьте в моменті

У будь-якому місці, у зручний час – поспішайте зупинити всі яскраві епізоди життя, щоб залишити їх на згадку. Знімайте відео, невтомно фотографуйте те, що більше ніколи не повториться. Для цього стане в нагоді подвійна камера на 13 Мп + 2 Мп, а також фронтальна камера на 8 Мп. Легкий доторк до кнопки або екрану – і ви буквально зупиняєте мить у своєму смартфоні!

Фото 3 ZTE BLADE A51 lite

Професійні функції

Кожен фотограф знає, що з режимом HDR фото виходять більш різкими, насиченими та глибокими завдяки світлотіням. Телефон ZTE BLADE A51 lite дозволяє використовувати розширений функціонал для зйомки, щоб ваш профіль у соціальних мережах заповнився оригінальними, яскравими та красивими фотографіями. Пам'ятні моменти – з найвищою якістю та максимальною роздільною здатністю для дбайливого зберігання.

Ваш портрет буде ідеальним

Бажаєте змінити фото у профілі? Зробили гарний портрет, але йому чогось не вистачає? Скористайтеся сучасними технологіями у смартфоні ZTE BLADE A51 lite. Бьютифікація дозволить накласти фільтри та пресети, використовуючи інтелектуальну систему відстеження недосконалостей. Ваше фото виглядатиме природно, вражаючи насиченістю відтінків та чіткістю ліній. А ефект Боке допоможе акуратно розмити фон.

Фото 5 ZTE BLADE A51 lite
Фото 6 ZTE BLADE A51 lite

Потужний процесор

Телефон підійде і не надто активним користувачам, і тим, хто не уявляє життя без смартфона в руках. Процесор на 8 ядер моментально обробляє всю інформацію, що надходить. Завдяки цьому девайс не зависає, забезпечуючи максимально високу швидкість відгуку. Потужний графічний прискорювач дарує можливість дивитися фільми та ролики у найвищій якості без перегріву пристрою. 32 Гб внутрішньої пам'яті – це чудовий шанс упорядкувати всі збережені документи, фото та книги.

Інтелектуальне енергозбереження

Батарея має ємність 3200 мАг. Для сучасного користувача цього достатньо на 1-2 дні безперервного використання гаджета. Інтелектуальна система відстеження вашої роботи з програмами дозволяє визначити частоту, тривалість та ефективність взаємодії з різними програмами. Виходячи з цього, системою буде запропоновано план енергозбереження для максимально тривалого та безперебійного функціонування девайсу.

Фото 7 ZTE BLADE A51 lite
Фото 8 ZTE BLADE A51 lite

Яскраві кольори

Смартфон ZTE BLADE A51 lite дозволить виявити свою індивідуальність за допомогою гарних відтінків корпусу. Класичний чорний, приголомшливий синій або насичений зелений – вибирайте на свій смак, щоб насолоджуватися пристроєм щодня.

Характеристики
Тип пристрою Смартфон
Код виробника
Стандарти зв'язку 3G, 4G (LTE), GSM
Кількість sim-карт 2 SIM
Тип слота SIM + Гібридний (SIM або Micro SD)
Формат SIM-карти Nano-SIM
Діагональ екрану 6.09"
Розширення екрану 1560x720
Кількість кольорів 16 мільйонів
Тип дисплею IPS
Плотность пикселей 282.000000
Процесор Spreadtrum SC9863A
Кількість ядер 8
Частота процесора 1.6 ГГц
Графічний процесор PowerVR GE8322
Внутрішня пам'ять 32 ГБ
Оперативна пам'ять 2 ГБ
Слот для карти пам'яті Є
Підтримка карт пам'яті microSD до 512 Гб
Камера 13 Мп + 5 Мп
Запис відео Full HD (1920x1080)
Фокусування Автоматична
Спалах основної камери Є
Фронтальна камера 8 Мп
Спалах фронтальної камери Немає
Операційна система Android
Операційна система Android 11
Wi-fi IEEE 802.11 b/g/n
Gps A-GPS, GPS
Bluetooth 4.2
NFC Немає
Бездротовє зарядження Немає
Інфрачервоний порт Немає
Fm-тюнер Є
Функція рації Немає
Інтерфейси і підключення microUSB, Аудіо 3,5
Тип корпусу Моноблок
Матеріал корпуса Пластик
Стандарт захисту Без захисту
Технології Акселерометр, Гіроскоп, Датчик наближення, Датчик освітлення, Компас
Колір (фільтр) Зелений
Ємність акумулятора 3200 MAh
Швидка зарядка Немає
Розміри, мм 156.7 x 72.6 x 8 мм
Вага, гр 156 г
Комплектація Смартфон
Кабель USB
Зарядний пристрій
Інструмент для виймання SIM-картки
Керівництво
Гарантійний талон
Гарантійний термін 12 місяців
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України"Про захист прав споживачів України"
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.